Frukost & Drakborgen med familjen Runa

Ledig Onsdag och vi var på frukost/lunch hos Erik och Johanna. Spontan frukost/lunch bjudning tackar man absolut inte nej till.
Och baguetter med ost och salami? ,tackar man ju inte nej till heller ;)

Efter det åkte vi ut på Ikea. Strosade runt där och vi köpte glas och tallrikar och lite andra grejor, sedan åkte vi upp på drakborgen och åt mellis och sen lekt vi en massa!

Super duper kul dag! ❤

Julen är över

Nu har jag städat bort all jul. Så fint och rent. Fick massa nytt i inrednings väg i julklapp som har fått sina platser.

Och vi var även på Ikea idag och köpte lite grejor för presentkort vi fått. :)

Det blir så rent och fint när man städat bort alla tomtar och julgranen. Nog för att vi inte alls hade så mycket...men ändå. Och lila kul att plocka fram som att plocka bort.

Det kliade i fingrarna imorse när jag såg jul granen stå där och lysa. Men nu är allt borta. Bara två stjärnor i fönstret i tv-rummet. Dom ska få hänga till efter nyår,blir så mysigt ljus av dem! :)


Julafton!!

God jul på er allesammans :)

Denna julafton har varit super mysig. Nu ligger vi äntligen i sängen och ska se på film och sen sova gott. Imorgon ska det jul firas här hemma.. Min familj kommer på jul middag :) så mysigt så!

Jag fick present kort på Birsta och det är alltid uppskattat. Ska shoppas åt mig själv och inte åt Adam denna gång! :)

Fick även dem där kuddarna jag önskade mig, sängkläder,mm. Adam har fått en massa leksaker och kläder. Pappan lite av varje han med.

Jag passade på att köpa nya förlovnings ringar till mig och Alle i julklapp. Jag har sedan vi förlovade oss för 5 år sedan ogillat att ringen är i guld.Tycker helt enkelt inte om
Guld alls! - Så då tyckte jag att vi skulle förnya oss. Så fina så! Gillar dem
Mycket och nu passar dom till andra smycken som jag har med!

Nu laddar vi om för imorgon. Spännande att se vad mamma och pappa har kommit på för julklapp till mig! ;)