Hos Angelica och Robin

Åt på Subway idag när vi var till stan en sväng super gott och ikvällen var vi till Angelica och Robin och Deivid. Fikade och pojkarna våra lekte lite :) dom har även en lite bäbis påväg! Får såna bäbis längtar känslor när jag hör folk som blir gravida hit och dit. Men vi har ju våran Adam som det är full rulle på så lite till kan jag nog vänta ;)

Nappar

Har inte bytt napp för Adam än då han tog napp för första gången då han var 3-4 månader så tyckte dom på Bvc att jag kunde vänta med att byta :) men han har fått testa lite men gillar inte dem stora napparna än. Mams nappar är ju formad så att barnen inte ska kunna svälja dem så det funkar med små Nappar hur länge som man vill! Står även på Mams hemsida! :) Men har köpt stor nappar, och köpte mam air och mam perfect, gillar verkligen inte mam air, haha den är så ful den nappen! Barnen ser roliga ut när dom har den i munnen! Spelar ju ingen roll vad man har för napp förstås men ändå ;) haha! Har fastnat för mam perfect och det finns så himla många fina tryck på dem! Har beställt hem 4 st, en som lyser i mörkret, 2 med stjärnor på och en med ett A på :)

Saft

Har ikvällen kokat saft på rabarber! :) Den blev super god! Första gången jag gjorde egen saft faktis och det var super enkelt! 3 liter rabarber i bitar 2 liter vatten 1 citron. 7 dl socker Koka och sila, sen är det klart :-)