Lunch hos Erica!

Idag var vi på lunch hos Erica! Det blev en hejdå lunch till Malin björk som åker till Turkiet till sin man ett tag :) kommer sakna henne enormt, blir lite tårögd när jag tänker på tomrummet, men tiden går så ruskigt fort så snart är hon hemma här igen. Vet att hon kommer få det skönt där nere. Sommar!!! Lyx! Här hemma är det ju nästan minus på nätterna fortfarande =/

I augusti om hon åker ner igen så ska förmodligen jag och alle följa med :) skulle verkligen vilja utomlands innan jag börjar jobba igen! :)

Kommer sakna er tjejer! :)

Ny vagn

Idag köpte vi en enklare sitt/ligg vagn åt Adam! En Carena easy! :) den ska väll mest vara tillför att ha med sig i bilen vart man än åker, är ju helt sittläge på den och helt ligg läge med, så när han är trött är det bara att fälla ner.

Vi har en brio sing men sitt delen till den gillar inte adam då helt sittläge ändå lutar och liggläge är inte speciellt platt, men på den använder vi liggkorgen mest, han älskar att sova i den på dagarna! :)

jag är super nöjd med brion men nu när man är ute och shoppar med adam så vill han se sig om kring och då är det bra att ha den nya! :)

Adam fick en tur i den och han verkade super glad över den! :)