Lördag

Lördag och ledig, måste ju tillägga att jag saknar att ha fler lediga dagar. Men att jobba heltid gör att det är mer kosing på kontot... Vilket man oxå vill ha, när jag jobbade på mitt förra jobb hade jag bara hälften i lön och kan ju säga som så, det räckte men inte långt.

Nog om lön, det är så tråkigt att prata om... Tillbaka till att jag varit ledig.

Vi sov till åtta, inte längre än vanligt men vi alla kunde äta frukost tillsammans och sedan myste vi i soffan, åkte på ICA och köpte lunch och grejor till middagen.

Hem och åt lunch "våfflor" och sen for vi till Matfors och hälsade på Angelica som ordnade loppis där på Folkan idag, hittade nått par byxor och ett extra regn ställ och Fleece ställ åt Adam iallafall! :-)

Sedan köpte vi glass och styrde bilen hemåt, men inte riktigt hem. Vi åkte till Johanna så att Adam fick leka med sinn bästis Elsa-Li och jag fick mysa med bebis Elma! ❤

Nu är det soffläge efter att ha lagat och ätit en god lördags middag!
Hoppas ni oxå haft en toppen lördag!

Glossybox

Fick min första glossybox idag :-)
Riktigt roligt att få paket på en torsdag och man inte vet vad det är i! Som ett paket på julafton ju!

Nagellacket är på, fick ett mörk lila, super fin färg :-) höstigt. En eyeliner penna, ögonskugga, mango duschgel och bäst av allt den nya bodybuttret från body shop. Honeymania..mums!

Morgonpigga buspojke!

Adam somnar jätte bra vis Nattningen och sover i sinn säng fram till fem- sex, och kommer då in till oss och somnar om en stund , men imorse var det inte så, han vakande sex och kom in till oss och höll då på som en tromb mellan pappan och mig! Sparkad och slog och drog i håret,allt för att få upp oss. Pappan klev upp och år frukost, Adam fick morgon välling i favorit fåtöljen.

Jag låg kvar, men när pappan gick ut genom dörren och åkte till jobbet var marodören tillbaka, hoppade upp och ner ovanpå mig och bokstavligt skriker maaaammmaaaa!

Måste jag tillägga att jag är trött? :-) men ack så underbart det är att vara med honom.. Lilla lilla filur som för varje dag blir mer och mer busig och lär sig nytt varje dag!

Lagomt till att jag klev upp så blev han lite små trött och hämtade tutten och nallen och gick och satt sig i soffan... Jag gick på toa och klädde på mig och tog på mig ett Face, När jag då är klar och kom in i tvrummet igen då hittar jag honom... Sovandes! Ja, så är det om man kliver upp alldeles för tidigt ;)