2013 ett tufft år!

Ser så många skriva att detta var det bästa året hittills, (förstår såklart att det var det) me för oss var det på sitt sätt det värsta året hittills men lägger till att Detta året har haft sina lyckliga stunder med tack vare min fina familj och mina fina vänner. ❤️ Utan er skulle det inte gå!Vi har gått igenom en jobbig period som jag inte trodde vi skulle klara, vi förlorade ett barn, bebisen i magen mådde inte alls bra och vi var tvungen att avbryta graviditeten. April var den värsta månaden hittills i mitt liv!...Så mycket sorg samlat så det går inte att beskriva, det har verkligen varit kämpigt och jag kommer nog aldrig bli hel igen efter detta.

Redan i juni plussade vi på Stickan igen och det delades med stark oro, mycket dålig sömn, men samtidigt så glad för den som flyttat in i min mage.
 

Efter det tredje ultraljudet så var min oro lite lugnad då det verkar vara en frisk liten lillebror som flyttat in. Efter fjärde ännu mera säker... Rädd för hur förlossningen ska ske men det ska inte hända fören nu 2014 så det ska bara gå bra för 2014 ska bli en hel omvändning, det måste bara gå bra! 

Annars har året ändå varit bra, har ju fått vara med min Adam hela tiden och se honom växa och bli en stor kille. Som bytt dagis och börjat prata för i början av detta år var det inte många ord som sades, nu är det meningar och öronen har skavsår efter en heldag med honom.

Jag bytte jobb i februari måste jag ju tillägga med och det måste ha varit de bästa jag gjort inom mina sex år i arbetslivet. Norells trädgård. Bästa arbetsplatsen. Har växt så mycket och att jobba hemma i orten är så underbart. 2 minuter till jobbet! 

 Hoppas att det kommer finnas plats för mig när jag vill börja jobba igen efter mammaledigheten detta kommande år, eller om jag tar ut svängarna och pluggar till något extra. 


Har inte planerat så mycket om min kommande mammaledighet de kommande året det ända jag vet är att jag ska njuta och vila det jag kan, jag har ju detta år burit på ett barn i min mage ca 48 veckor av 52. 
Min kropp behöver vila och hämta igen sig, tränas upp och bli normal igen, det känns verkligen. 

Jag önskar alla ett gott slut :) 
Ikväll kommer bästa vännerna på middag hos oss! Mysig mysigt.

Ska strax börja med årets sista middag.
Ungsstekt fläskfilé, rotfrukter i ugnen och hemmagjord rödvinssås.
Förrätten kommer Johanna med och Amanda kommer med efterrätten! 
 
❤️

Lillebror önskar sig igentligen inte kläder när han tittar ut. För storebror fick så mycket fint så det svämmar över, men shopping och klädes galen som mamman är så finns det inget stop.

Vill ni köpa nått åt lillebror så är detta det jag tittat på! ❤️

storebror Adam älskar elefanter så om det är möjligt kommer han älska lillebror ännu mera...hehe.
Annars så är det ju så att vi har ingen spjälsäng! 
(Vi har ju vaggan i några månader) men det måste köpas, vi har spanat på en som finns på Ikea, men viktigt att man kan ta bort sidan sen så slipper man byta till stor säng när det är dags för det! 


Presentkort och pengar

Idag handlas julklapps pengar och presentkort upp. Inga "klädes" presentkort handlas det för idag, men däremot har vi varit på byggvaruhus. 

Vad vi ska göra får ni se när vi satt igång ev när vi är färdiga! :)