Lunch rast.

Har rast nu på jobbet. Har ätit en groby säkerligen med en massa hästkött i eftersom det finns i allt nu ;p. Och till det en liten sallad och balsamico. Till efterrätt tog jag en bit "prins" tårta.

Hade besök här på jobbet igår av en liten prins. :) (därav tårtan). Diana och lille bäbis. Hur liten och söt får man vara? Hua Hua! Längtar mer och mer tills vi har en mini igen.. Hihi.

Men jag njuter av min stora bäbis som bara blir roligare och roligar för varje dag, han dansar, sjunger och spexar hela tiden. Mammas gullefjune! ❤

Dags att sparka igång igen.. Man blir seg och frysen av lunch rast. Nu ska jag här planera och börja med brudbuketter, Ska stå i en monter på bröllopsmässan i stan på lördag :)

Ny dagis plats.

Från och med maj så byter Adam dagis plats. Ska bli så skönt att få dagis en fem minuter gångväg hemmifrån.

Vi trivs jätte bra med dagiset vi har nu men det ligger i nolby och det blir ett himla farande nu när jag jobbar i njurunda bommen och sen i augusti när
Bäbis kommer oxå.. Då kommer det vara smidigast att gå med vagnen! :)

Det kommer säkerligen gå hur bra som helst vår stora kille kan ju det här med dagis nu ;) Dock sover dom inne på madrass så det blir lite nytt. Men han har gjort det nån gång i vinter med då det varit för kallt ute..så det kommer nog gå bra.

Annars var det bara massa pluss, jag var dit i våras då var det inte alls likadant dom hade gjort om en massa nu och bäst av allt så lagar dom all mat själv mini köttbullar,biffar och allt möjligt. Aldrig sånt där färdigt som potatis bullar och risgrynsgröt på "korv".
Kommer nog trivas här med..

Pluss att dagis fröken bor grannen med oss ;)

Underbara hjärtljud

Har införskaffat oss ett angelsound då min oro ibland blir för mycket.

Har i tidiga graviditeten haft 4 större blödningar och har då åkt till kvinnokliniken och fått titta till den där inne.. Det var faktis tjejen jag träffade sist som rådde mig till att köpa den här.

Och det är ju så underbart att lyssna. Men man ska ju inte lyssna för ofta det vet jag, men nån gång ibland då man funderar på hur den mår där inne. :)

https://cdn3.cdnme.se/650630/6-3/pic_512bb6939606ee067192c433.jpg" class="image">