Semestern börjar såååå bra.

Det regnar. Toppen! Jag har semester denna vecka, så det är klart att det ska stå som spön i backen.
Blir väll nån lek hemma och kanske att vi hälsar på någon!

Vilket fall som helst så får jag vara med min lilla Adam och det är ju det som är det jag är ute efter! :-)

En Birsta dag!

Igår jobbade jag till tre sen for jag hem och hämtade mina killar och vi for till Birsta och shoppade kläder :-) till mig och Adam!

Adam fick välja själv om man säger så. Jag höll fram en fin piké i blått och en i grönt utan tryck, men han rykte åt sig dem med "pippis" på som han säger! Ja, det börjar blir lite för mycket med alla dessa tryck med bilar och angry birds finns ju snart inga "vanliga" men på dagis kan det vara kul att ha nått färglagt oså. :-) dom var på rea med, hade aldrig köpt dem annars ;)

Collagetröjan var super fin, och 49:- var den lätt värd! Adam passar så bra i rött :)

3 mjukis Byxor hittade vi på Åhléns, dom har ta tre för två på deras basics så det är ju kanon! Förberedde med fingervantar inför hösten och halksockar med (dagiset har så halt golv) .

Till mig blev det 8st tröjor, är en av dem som lider av att aldrig ha nått att ha på mig fast jag har en proppfull garderob ;) haha!

Middag blev det oxå innan vid gled hemåt. Jag tog tre små rätter, sambon kebabtallrik och Adam spagettibolognes! Toppen med foodcourten på Birsta om man vill ha olika maträtter! :-)