En fin morgon och stressig dag!

Lämnade Adam på dagis halv nio, därefter åkte jag ner och mött Anki, Diana och hennes lilla Frans för lite frukost på lottas kondis :) super mysigt hade vi :)

Började halv elva så det passade perfekt att ta en morgon fika, väl på jobbet så stressade vi en massa... Sommar blommorna har kommit och det är sjukt mycket folk i farten.. Plus att vi hade 6 begravnings dekorationer att göra. Men halv sju var jag på g ifrån jobbet, möttes av sambon i dörren typ, han åkte och spelade fotboll med grabbarna. Så vi har bara heja på varann idag, hörde att han kom hem nyss men duschar och grejar på i köket så vi hinner väll inte ses nått med för jisses vad trött jag är...

Slår jag igen ögonen kommer jag somna på störtt! =p imorgon är det en ledig dag och då ska vi på Bvc bland annat. :)

Feber

Ja inte tar förkylningarna slut bara för att det är början på sommaren..

Adam är snorig och har haft 40 graders feber, Jobbigt när han somnade klockan sex och vaknade inatt och var piggare, alvedonen hade tagit och gjort honom lite piggare misstänker jag, han var bara vaken från 00-04. Jobbigt!

Han är lite piggare nu men snorig. Han Ska strax lägga sig och sova en stund och pappan kommer hem strax från jobbet så kan jag åka på jobbet istället :)