Åderbråcksinflammation

Låter ju jätte kul va. Så ja, jag jag en inflammation i hela benet typ. Det är därför jag har så jäkla ont! 


Läkaren sjukskrev mig i 50% i sex veckor till men blir det värre med inflammationen så blir det väll 75% eller heltid. Vill ju jobba så länge det går. Men en inflammation betyder ju att det inte går sådär jätte bra. 

Usch, hon ville att jag ska vila mycket och helst ha kryckor om jag kan för att inte belasta benet så mycket, Herregud kryckor, jag är nu halvt handikappad då!


Ultraljud

Om en veckan är det dags för ultraljud igen. Vårat lilla hjärta verkar ju må bra, rör sig och magen växer. Men för att jag är orolig ändå i det stora hela, så bokad vi in ett till ultraljud så får jag förhoppningsvis se en frisk bebis igen. 
Det kan ju hänt saker på vägen, men min läkare tror inte det.

Ska bli kul att titta till honom men samtidigt så kommer den där olustiga känslan upp. :- Att ligga där på ultraljudet och höra att det är något som inte ser ut som det ska..
Det är så hemskt...

(Dock inte den värsta dagen i mitt liv,det var är hittills"att få min döda bebis i famnen, den känslan går inte att skriva ner! Usch... ) Bebin i vecka 20 :) 

Julklappar

Julklappar ❤️
 alla älskar väll julklappar!
Adam kommer nog älska sin julklapp från oss lite mer än allt annat. Hoppas jag på iallafall. Hittade en elefant "vetevärmare" på bluebox och på nån dag var den här hemma.  Den är tillomed sötare än vad den var på internet. Adam kommer garanterat gilla den, hans favorit djur med. Elefant! 

Ett Disney flygplan puzzel, målarlåda med kritor & vattenfärger oså, fem tröjor, ett par krokodiltofflor och en radiostyrd helikopter har det blivit hittills. :) 

Ska väll inte köpa så mycket mer, finns ju inget för våra nära och kära att köpa då!
Annars som finnas på Adams önskelista är :
• En radio/cd spelare 
(så han kan lyssna på sagor i sitt rum)
• Sago cd skivor 
• kläder stl:98-104 
(inte angry birds och bilar
• svart/vit stjärnfilt från boom
• leklera och andra pyssel grejor

Finns så mycket grejor man kan önska sig till honom som man vet att han skulle uppskatta! :) 

Lillebror i magen har oxå fått julklappar såklart. ;) bara för att man bor i magen så betyder det väll inte att man inte vill ha julklappar ju! Hihi. 

Nalle byxan av märket Newbie. Dö söta ju! Så dem och en liten dregglis! ;)
Åter igen jag kunde inte hålla mig! ❤️