Birsta eftermiddag

Näe man ska inte åka till Birsta när man har en trött 2,5 åring och en bäbis Anton som var jätte snorig och blev ännu mer täppt av värmen i bilen, så han var inte alls nöjd lillstackarn, han kunde ju knappt äta. Men köpte koksalt och Nässug på babyproffsen och då blev han nöjd och glad :) 

Men väl hemma igen nu ikväll så blev han missnöjd, kräktes lite slem och sen fick jag bära honom på mage mot armen då somnade han. ❤️  Jobbigt att vara så liten och få en förkylning. Adam bråkade med oss på Ikea genom att göra allt han inte skulle, tröttheten spelade på hans nerver, så den långa listan jag hade med saker som vi skulle köpa blev kort tillslut, 2 gardinstänger, 4 lådor och lister till köket.. Jaja det viktigaste iallafall.

Oså lite middag på Ikea blev det som inte alls var god, den är aldrig god där för den delen. Att vi aldrig lär oss.

Men nu är det helg och vi får hoppas på riktgt fint väder, imorgon ska det grillar hemma hos min mamma och pappa. 
Mums! 


Storebror

Att bli storebror har för Adam varit Väldigt prövande för honom. Väldigt
Omställande men även väldigt roligt och mysigt och det märks att han är stolt att vara storebror. Han ska alltid berätta för folk han träffar på att han har en lillebror som heter Anton!

 Det går så bra även om han nu trotsar och prövar både pappan och mig väldigt mycket, men han är väldigt go med sinn lillebror.❤️  Myser och klappar honom och pussar på honom. Försöker bära honom men han är för tung ;) lite farligt är det men jag lämnar aldrig dom själva än. 
Adam hjälper till att byta blöjor och hämtar kläder åt honom och vill gärna hjälpa till med att ta på strumporna men blir väldigt frustrerad för lillebror ligger inte stilla med sina små fötter ;) 
Han vaggad honom när han sitter i babysittern och vill gärna skjuta på vagnen och sjunger för honom om han blir ledsen i bilen. 

 Så måste verkligen berömma vår stora lilla Adam, Så duktigt trots att han måste dela med sig av oss nu. ❤️


Idag hade Adam och jag egentid med, Lillebror sov i vagnen och vi gjorde fika och myste ner oss i soffan ute i solen. Kramades och pratade om två flygplan vi såg och nån motorcykel.  Han är ju så otrolig på att prata nu. Har ju i hela mitt liv sett fram emot att just få ha konversationer med mina barn och nu kom jag på att så långt har vi ju kommit. 
Underbart att få vara med om ett barns uppväxt och se från frö till busfrö ;) 

Vtog ut Adams kök till inglasade altanen med och han bjöd mig på kaffe och potatis. Hihi. :) 
Adams sommar kök -snart på tv ;) Sol och underbart vårväder!

Underbara vårväder ❤️ 
Solen skiner och värmer på oss.
Har ätit lunch ute på vår fina altan, varit ute och gått och sen fixat lite på gården oså. Blir middag ute på inglasningen med, längtar verkligen tills det är så här varje dag. Vi får En riktig bra Försmak på sommaren idag

Adam hjälper gladeligen till ute på gården och Anton ligger och sover i vagnen och vaknar till lite då och då för lite mat men ligger oxå och pratar med herr uggla som hänger på suffletten ;) 

Livet på en pinne och för tillfället inga bekymmer! :) Älskar mina nya tränings/promenadskor!
Super sköna och toppen bra nu när alla fina vagnpromenader börjar :)