Vecka 37 (36+2) 25 dagar


Snart är du ju helt färdigbakad och borde komma. Jag är så orörlig och rund nu så jag tycker det räcker.
Kan inte böja mig framåt för då känns det som jag går av. Men det är ju så underbart att vara gravid ändå, att få denna välsignelse att få bära på barn.

Måste ju tillägga att så envis som storebror Adam är så antar jag att denna lilla mannen i min mage oxå är det och kommer hålla sig där inne ett tag till men Magen spänner och molvärken i ryggslutet är inte att leka med. Jag kissar var femte minut för därnere mot min blåsa ligger huvudet och trycker på.
Ruckbart men ändå där nere.

Underbar känsla att vara höggravid och slutet är nära men ändå så jäkla jobbigt. 
Men det överlever man ;)

Det är tur att min stora kille kan hjälpa till här hemma. Dammsuga under bänkar och soffor och sängar, han är så duktig ❤️ Mammas stor kille! 
Snart storebror, och Kommer vara världens bästa! 


Stor rensning

Har renast ut allt snart.
Rensade hela min garderob och tillomed sålde det. En stor blå Ikea kasse med ca 40 plagg blev det som fick ett nytt hem av en yngre tjej i stan. 500:- är ju alltid nånting för saker som
Aldrig används av mig :) 

Min garderob innehöll en hel del massa urringade paljettklänningar och andra party toppar och små jackor. Alltså inget som jag använt på kanske 2 år. Haha,
Krogen är inget för mig och party?!  Mer än dem middagar vi har hemma med oj hos våra kompisar existerar inte. Ska jag på party i framtiden så kommer det garanterat inte kläs på mig någon paljettklänning med leopard detaljer ;) haha. Den tiden är förbi för mig. 
Ska köpa nytt när jag inte är gravid längre. Eller så smygstartar jag lite och köper lite så att det är kul att öppna garderoben och längta tills man kan ta på sig allt det där nya! Vi får se, kanske får med mig mamma på fredag och köpa lite nytt. 

Adams garderob rensades med och svärmor köpte det till kusinen.
Så Adam kunde få sig lite nytt han med i rätt storlek. Men lite grejor som jag fortfarande gillar oså sparas såklart till bebis som oxå nångång kommer bli större! ;)

Riktig rensning, mycket finns det kvar att rensa... Att man samlar på sig så mycket grejor.. Bozz mini

En åkpåse till babyskyddet och som passar perfekt liggdelen i vagnen med.
Den fanns i ljusblått, rosa och grått.
Självklart blev det en ljusblå åt vår lilla kille, men den rosa var så himla söt! 

Jätte bra att ha i bilstolen så man slipper krångla med overall, är bara att sätta ner lillen och dra iväg storebror på dagis blandannat...och enkelt att knäpps upp i bilen så slipper det bli för varmt för den lille, det kan ju lätt bli det,
Först jätte kallt i bilen och sen efter en stund jätte varmt,kommer ihåg hur jobbigt det var att krångla med Adam när han var spädbarn,  och detta med åkpåse i bilstolen är mycket säkrare då dom nyligen även gick ut med att man inte ska ha overall på i bilstolarna för det går inte att dra åt bältet i stolen och bältet sitter inte rätt för att overallen är ivägen. 
Redo för bebis ankomst! :)