Vi ska gifta oss

Alexander ska bli min man!
Jag ska bli hans fru!

Vi Håller på planera och planera.

Men den 27/7 är det dags då är vi alla åströms! ❤️ 

 Grejen är att Anton ska döpas då, så då tänkte vi att vi slår ihop det hela! 
Mer åt dop hållet då vi inte gör någon fest av det hela utan bara kör en fika efteråt. Sen får vi se om vi blir sugen på att göra någon fest och bjuda alla! 


Men denna dag Kommer blir så underbar, Har längtat länge nu efter att få bli fru Åström! 

Och så som jag älskar honom. 
Varje dag varje minut varje sekund ❤️
Pappan till mina barn ❤️❤️❤️Känner mig tvungen

Att uppdatera här
Känns lite sorgligt att jag inte har tid.
Att jag har skrivit så mycket om
Adams utvecklig och inte om Antons!

Att denna blogg som jag haft som stöd under massa jobbigt och mindre jobbigt, ett ställe där jag skrivit av mig om allt nu ligger nere på sätt och vis.

Men jag kanske finner tiden igen så jag låter den bara vila ett tag nu.

Vi mår bra och barnen utvecklas i full fart, hålet i mitt hjärta efter vår lilla ängel kommer alltid finnas.. Det är lättare nu men ändå ett hål. Men tänker oxå att om det gått hela vägen hade vi ju inte haft Anton.

Livet är just nu helt underbart ändå... 
Jag ska gifta mig med mannen i mitt liv, om exakt en månad! Hej hallå bloggen

Här ekar det tomt på inlägg.
Fullt upp som tvåbarnsmamma nu jag! 
Men det är så roligt! 
Hinner iallafall dricka kaffe och njuta lite av att just bara vara ledig med! Anton växer så det knakar, lite tråkigt att jag inte hinner uppdatera så mycket om hans utvecklig så som jag gjorde med Adams. ❤️ 

Han blir redan 4 månader nu den 23juni.
Nu sist vi var och vägde så vägde Anton  6725g 3m1/4 exakt lika mycket som när Adam var så gammal, hur kul som helst.
Adam var 1 cm längre då men sjukt att det är så exakt med vikten ❤️
 
Lilla Anton, Han är Vaken en till två gånger på natten fortfarande, Adam var det till han blev ett ungefär, men äntligen har han börjat sova en lång stund på dagen.... så då hinner man få lite gjort. Innan har han bara sovit kortisar och då hann man knappt äta och sätta sig förän han skulle upp ur vagnen igen. Hehe! 


Känner igen massa mönster också från när Adam var liten, dom är rätt lika varann när det gäller sovning och mat. Och på tal om likhet, han skriker exakt lika mycket som Adam gjorde när han var liten när han badar, tills han blir helt blå och inte kan andas. Så här sköljer vi av honom lite snabbt i handfatet med lite tvål, finns inget man kan göra. Vet att jag testade allt med Adam men inte förän han kunde sitta i badet blev han glad och började älska det!  :) 

Adam är världens bästa storebror. ❤️
Storkillen våran som verkligen blivit så stor. Herregud....Han blir tre till hösten.
& Ska på sitt första besök hos tandläkaren på onsdag oxå. Han ser fram emot det, pratar om det varje dag nu.. Hehe! Han är väldigt morgonpigg vår stora kille, runt fem halv sex gör han morgon och det är inte okej tycker jag för då kommer han in till oss och väcker mig och lillebror, pappan kliver ju upp runt den tiden för att åka på jobbet.

Men jag vill gärna sova lite längre men det får jag väll ta igen när dom blivit tonåringar ;) i den fart denna tid går så hinner jag väll knappt blinka så är dom tonåringar och vill flytta hemmifrån. ❤️