Hej

Hej hallå. Som sagt var här ekar det nästan tomt på inlägg nu. :) instagram uppdateras dagligen.  Mammasabrina heter jag där så följ gärna med där :)

Annars rullar livet på, Anton är nu fem veckor och växer så det knakar. Hihi.

Vi är i renoverings stöket och hela köket är uppochner ungefär, men idag har jag målat klart luckorna och satt tillbaka dem, kaklet och bänkskivorna satte vi förra helgen. Och förmodligen nu till helgen blir det tapetsering! Måste bara hitta nån jag vill ha. En vit med små blå blommor skulle vara fint. Hehe!

Stökigt som attan blir det, Adam ska ju vara med och greja hela tiden. Hehe, 
Våran lilla byggare Bob! 

Våra valpar växer oxå så det knakar. Så underbara småttingar. Dör ju sötdöden.
Blir nog så att vi behåller dem båda... 
Hinner inte blogga.

Älskar att blogga men som många andra mammor så hinner man inte med allt, :) men kommer inte sluta för skrivandet här har hjälpt mig igenom så mycket. 

Det är just nu när mini är krävande på alla hålla och kanter som bloggande inte får plats riktigt lika mycket.  Men sen kommer säkert mer tid igen.

Men om man vill följa med så laddas det upp bilder varje dag på min instagram. 
Mammasabrina heter jag där! Följ!! :)

Här nedan följer lite bilder från de senaste dagarna mer hittar ni på instagram som sagt! ❤️Vilken förmiddag

18 mars ladys bebisar kom! :) 
Vid tre tittade första valpen ut, tyvärr inte vid livet. Sen efter kom det en till liten en, helt vit med svart päls runt ögonen. ❤️


Helt underbar.!

Men lady lugnade inte ner sig och vi for in till vetrinären med henne och där visade det sig att ännu en till var kvar i magen och hon fick stimulerande dropp och efter ett litet tag kom den lilla ut..
En vit med prickar oså. :)
Hur söt som helst den med. ❤️ 


Nu är lady hemma med sina små nyfödda småtjejer ❤️ 


Lite kaos ett tag för jag hade ju med mig båda pojkarna och medan jag ammade skulle Adam på toa och det blev lite kaos ett tag men det gick ;)