Adam den busiga killen


Fick en halv hjärtattack när mannen skickade denna till mig en kväll då jag var på jobbet. Haha.. Första tanken -Nej, han har fått tag på mina textnings pennor... Men sen slog det mig.. Vi köpte ju sånna maskerad/ansikts pennor vid påsk så då kunde jag andas ut igen! Men ett gott skratt fick jag allt. Busiga busiga killen! ❤️

På Birsta

Var till Birsta en sväng med familjen igår efter att jag jobbat 7-12 och köpte kartonger så vi kan packa och rensar ur källaren... Måste ta tag i rensningen nu. Herregud så man samlar på sig saker!!

Köpte även färg så vi kan måla kiosken som jag håller på bygga till Adam ute i trädgården. Och byxor på kapphal blev det med som Adam ska ha på tremänningen Jolies dop i juni, ville ha samma till Anton men fanns bara i beige så får handla från webben istället eller kanske att dom ha i stan istället.. Måste hitta några snygga tröjor till med! 
Älskar att shoppa kläder till barnen. Det bästa som finns!!
Adam slutat med napp

Innan Anton kom så provade vi att sluta med napp. Då var Adam 2,2 och det gick inte. 

Men han slutade med blöja efter första veckan Anton hade kommit, helt på en vecka så kan ju inte klandra honom för att han inte ville sluta med alltihopa! Välling slutade han dricka iomed han fyllde två oxå! Helt.

 Har pratat med honom att sluta med napp under förra sommaren men då ville han inte heller för Anton fick ju liksom ha, och nu sen i julas så har han prata om att det bara är för bebisar och han skulle ge napparna till tomten.

 Men nejdå det gjorde han inte, så svårt när lillebror får ha. Men nu har han varit nappfri lite mer än en vecka och det gick nästan av sig själv.

 Vi gav honom ett dilemma att om han slutar med nappen så skulle han få välja en leksak på leksaksaffären och det gick - måndag till lördagen helt utan och då for vi på toysnrus och han fick välja. Vilket problem han hade. Haha. Men han var helt inställd på att han bara skulle få en sak. 
Tillslut valde han en stor turtles gubbe. 

En leonrdo! För han är bäst! :) 


Storkillen våran!