Hulten försäljning...

Ja det är där jag jobbar oxå!
När jag inte är på äldreboendet -Tingsta!  Där jag jobbade 3 somrar i rad medan jag gick i gymnasiet och extra på helger,lov och även vissa dagar då det inte var så mycket att göra i skolan. Roligt att komma tillbaka faktiskt! 
 
Men åter till Hulten försäljning - där Åker man runt på Ica butiker och fyller på lösgodis. Fick jobbet genom min kusin Jennifer. Ett super roligt jobb! Man träffar nya människor hela dagarna och byter arbetsmiljö/plats ofta. Visst det är tunga lyft och mycket stå och bära jobb. Men jag gillar när det är lite fart och man kan bestämma arbetstempot helt själv.
Nu är det ju bara extra vid behov. (Som igår och idag när jennifer själv har semester) och som i påsken när det behövdes dubbel bemmaning. ;) Men roligt jobb är det och hoppas på fler dagar :) 

Sen börjar jag och jobba för Ditt liv AB i sommar på ett vikariat. Det är privat hemtjänst/service! Har provjobbat och det är oxå ett roligt jobb och man gör ca 5 besök om dagen, kör sinn egen bil mellan kunderna och hjälper till med det dom vill ha hjälp med. Kommer säkert bli toppen det med! 


Roliga kontraster i min jobbkarriär ;) 

Florist undrar många varför jag inte fortsätter med, jag gick ju på ett vikariat på Norells trädgård i ett år blev det, men det löpte ut under min mammaledighet nu så därav har jag ju slutat jobba där. Jag har sökt jobb på en florist butik i stan och dem skulle ha mig i bakfickan ifall det blev en tjänst ledig såklart. Men ja iallafall just nu känner jag mig hyffsat nöjd över hur det ser ut, jag är inte arbetslös och det är ju skönast! :) 

Florist jobb tar jag på mig ändå. Har 2 bröllops beställningar till sommaren så det ska bli jätte roligt! ❤️Kommentera här: