Idag den 31/3

Tog Anton den lilla Åström fyra steg ut i friheten. Han släppte tv-bänken och vandrade! Hoppas nu att rädslan släpper nu. För han är så duktig att gå när han håller sig vid möbler och väggar osv. Lilla killen blir stor kille.


Vi var på Bvc igår med och vaccinerades, ett års sprutan blev det. När han skulle ta den i februari när han blev ett så hade han sånn gräslig hosta så vi sköt upp det. :)  han blev ledsen men gick över fort! 
10,6 kg och 77cm lång har han blivit! 


Som plåster på såren fick han två påsar gotta. Ekologiskt och perfekt för en ett åring! Mums tyckte Anton. Skyltmax

Jag beställde ju en skylt till jobbet
Med mitt namn - så vårdtagarna ser vad jag heter oså! 


Mamma blev avis (eftersom hon oxå vill ha en men inte är så jätte haj på det här med datorer och beställa saker på internet, så tog jag och beställde en till henne ikväll med. Det får bli hennes påskpresent!

 :) tack skyltmax som bjuder på (skyltar värde 150:-) 
Om man bloggar! Kommer definitivt beställa mer av er! 

www.skyltmax.se

Magont

Hejochhå vilken natt. Har inte sovit många timmar. Har så fruktansvärt ont i magen! Och mår så illa när jag kliver upp. Magsjuka? Ja förmodligen. Anton har vi bytt 72 blöjor på sen i fredags och pappan han har mått lika illa som mig. Men känner sig nu bättre säger han!

Magsjuka är tammetusan det värsta..
Uäkkkk... Jag skulle jobba 7-12 idag på äldreboendet men fick ju såklart ringa in och sjukanmäla mig inatt och sen skulle jag ju fylla på godis på Ica kvissle med men vill inte riskera att alla som handlad godis ska bli sjuka med så jag får hålla mig hemma i sängen.... 

Pyton pyton pyton!!
Kan inte lämna barnen på dagis imorgon heller, då det ska gå 48 timmar sen "sista" symptomen. Sista blöjan av Anton var imorse halv sju, får väll se om det blir nått mer.. :-/  skulle på utbildning för läkemedel men får nog boka om det.