Nu var det ett tag sen

Nu var det ett tag sen igen. Som sagt man hinner inte så mycket i livets pussel. Det är jobb, barn, nattningar, laga mat, städa och emellan allt hinner vi renovera vårat hus.

 Nu är snart hela golvet klart i tv-rummet och då kör vi lister och foder sen kan vår nya fina soffa flytta in. Den står i källaren helt ouppackad för tillfället!

Jag har alltid älskat våra vita soffor från Ikea men just modellen... jag kräktes av att bara titta på den. Haha! 

Denna soffa har vi köpt! 


Sjuka värld

Vad är det som händer med vår värld?
Svårt att förstå...

Paris igår, då 130st dog i bombattacker och skjutningar på en konsert, mycket snart har vi det nära oss här i Sverige, det har ju liksom redan börjat, skolmassaker neröver i Sverige och Ikea mord, det går inte att dra täcket över huvudet längre,  Världen måste öppna sina ögon och se att det inte längre går att blunda för detta.

Jag känner mig otrygg och idag har jag varit känslig, saker som annars inte får än att reagera på har fått mina ögon att tåras. Jag satt och kollade på mina barn när dom lekte glatt med varandra helt ovetande om vad som händer. Vill inte att dom ska behöva växa upp i en otrygg värld där vi hejvilt skjuter varandra och vi inte längre kan känna oss trygga ute bland folkmassor. 
Att varje liten sekund vara på sinn vakt när man strosar på Ikea eller tittar sig flera gånger om på kvällspromenaden med hunden. Det ska inte behöva vara så. 

Jag ska göra allt jag kan för att mina två pojkar som jag satt till denna eländiga värld ska få växa upp och vara så trygg dom bara kan vara, Växa upp och bli två självständiga och stadiga killar som är rättvisa och kärleksfulla och inget ont ska få förstöra det. Mamma gör allt för er! För dom skulle jag gå genom eld och tillbaka. ❤️ 
Städning

Herregud så det blir när man är sjuk.
Har varit super förkyld i en vecka nu, och har gått och lagt mig halv åtta-åtta varje kväll. Så har inte gjort nått alls hemma. Berg av tvätt och grusiga golv. Det blir en fredagstädning hemma på manganvägen efter jobbet.

 Varit hem på rasten och slängt in tvätt i maskinen och Nu ska jag göra sista lunch besöket och promenad med en dam och sen gör jag helg. :) 

I helgen ska det sättas tapeter i vårt blivande tv-rum :) 

Tacos till middag blir det idag oxå, orginal varannan fredag ;) haha. 
Ha en skön fredag gott folk!