Mammaspojkar


 
En tjuvtitt på årets dagis foto på dom bästa som finns. Mina pojkar ❤️ 

 En super bra fotograf som fick Anton att skratta, här ser man verkligen hur mycket bus det är i vår lilla kille. Han påminner mycket om sinn storebror men på många sätt inte, han är verkligen sinn egen person och gör som han vill. Och får han inte göra som han vill och man tillrättavisar eller säger aj aj då tar han fram krokodiltårarna eller blir jätte arg (och slänger saker eller dunkar ner huvudet i golvet) . Det är liksom en trotts han hållit på med sen han föddes. Förmodligen lik mig på alla sätt, jag blir oxå arg och fäller tårar när jag inte får som jag vill (fråga min make) haha! 

Våran Anton han är så underbar på alla sätt och vis och det är underbar att höra honom säga nya saker och göra saker han inte kunnat göra tidigare, kommer på mig själv mitt i all vardagsstress och allt vad det är att jag måste stanna upp och bara titta och njuta av honom, är så förbenat glad att jag fick uppleva att få ett syskon till Adam efter allt vi gick igenom där emellan. Att det var just vår lilla Anton som hittade till oss ❤️ 
:- en underbar liten tokig filur. Adam den stora killen han är ju helt otrolig, han är en liten människa med så många funderingar och roliga saker att säga, sen att man är super rädd för skrället i basilmus och tror att det finns odjur i skogen det är ju helt klar naturligt när man är fyra år. Han största idol är ju såklart pappa Alexander, han kan allt säger Adam om man frågar, och ninja turtles kommer nog där på delad första plats med pappa, men det är ju pappa som introducerat det för honom. Men såklart är så roligt att något Alexander lekte med när han var liten, finns nu att köpa till våra barn, helt klart roligt! 

Adam är så full i bus och är väldigt pratsam, han kan hitta på massa saker och ibland berättar han saker och sen skrattar han åt sig själv,  han skämtar och det är ju så underbart. Att han kan bjuda på sig själv. Han är aldrig tyst, knappt när han sover.Det var en update på barnen ❤️ är roligt att skriva in det här och i framtiden kunna gå tillbaka och läsa.


 

Kommentera här: