Sluta

Man övertygar sig själv om att livet kommer att bli bättre efter det att man gift sig, fått barn, sedan fått ett till. Sedan är man frustrerad över att barnen inte är gamla nog att vara mer tillfreds och man vore mer tillfreds om de vore det.

Efter det så är man frustrerad över att man har tonåringar man måste klara av att hantera. Man kommer verkligen bli glad när de är ur det stadiet. Man intalar sig själv att livet kommer att bli fullkomligt när ens partner skärper till sig, när man skaffar en bättre bil, när man kommer iväg på den där resan när man är pensionerad.

Sanningen är att det inte finns ett bättre tillfälle att uppskatta livet än just nu. Om inte nu, så när? Ditt liv kommer alltid vara fullt av förändringar .

Det är bäst att erkänna för sig själv och bestämma sig för att vara lycklig ändå. Lycka är vägen. Så, värdesätt varje ögonblick du har och värdesätt det ändå mer för att du delat det med någon speciell, speciell nog att spendera din tid med ... och kom ihåg att tid inte väntar på någon.

Så, sluta vänta ... 
Tills din bil är färdigbetald. 
Tills du skaffar ny bil eller nytt hem. 
Tills barnen flyttar hemifrån. 
Tills du börjar plugga igen. 
Tills du slutar plugga. 
Tills du går ner 10 kg. 
Tills du går upp 10 kg. 
Tills du blir gift. 
Tills du skiljs. 
Tills du får barn. 
Tills du går i pension. 
Till sommaren.. 
Till våren. 
Till vintern. 
Till hösten. 
Tills du dör 
.

Det finns ingen bättre tid än just nu att vara lycklig. Lycka är en resa inte en destination. Så arbeta som om du inte behövde pengar, älska som om du aldrig blivit sårad och dansa som om ingen såg dig!!!!

Okänd

Kommentera här: