Vardagstrams

Måndag: kliver upp halv sju då har pappan precis åkt till jobbet och barnen blivit väckta av honom så klär jag på barnen och ger dom en lätt frukost (riktig frukost äter dom på dagis) sen klär jag på mig, inte alls svårt att välja nu när man har fått arbetskläder att använda, en enkel sminkning och håret uppsatt i en boll eller svans. Äter något snabb själv och sen är det dags att klä på skor och packa med jackor osv med barnen. Tack gode Gud för en varmare årstid som nu är kommen, det är körigt med overaller och allt som ska med på vintern...

 För att inte glömma napp och nalle som Anton ska ha med oxå. Katastrof om man glömmer 😝

Lämnar på dagis vid kvart över sju och det går alla dagar som en dans (ja förutom nån dag ibland då såklart) sen börjar min arbetsdag vid halv åtta och slutar vid 14-15 tiden på dagarna. Då åker jag hem, bäddar sängar, plockar grejor och förbereder middagen innan det är dags att hämta helan och halvan på dagis igen vid 16:00. Då leker vi lite (ute nu när det är skönt väder) innan pappan kommer hem och då äter vi middag tillsammans och sen blir det lek och bus inne eller ute. :) 
Vid 19:00 tiden är det dags för bad/dusch sen kvällsfika och sen i säng. Adam vill ha en saga läst för sig men gör pappan nått ute (nu när vi renoverar och bygger) så får han lyssna på ljudsaga. Och Anton vill bara att man sitter brevid honom på sängen tills han somnat, tar runt 10 minuter.

Båda barnen har somnat och Då är klockan typ 20:00  och jag hinner duscha och göra lite av varje. 

Det är väll så våran vardag ser ut för det mesta. ❤️ och ni ska få höra....
- Jag älskar det!  Jag älskar min familj och vårat liv tillsammans. 

Kommentera här: